Kaart met Knaek-studentenkortingssteden

Studentenkorting via Knaek

Waarom kiezen zoveel landelijke en lokale bedrijven voor een samenwerking met Knaek? Studenten wonen van oudsher in het centrum van steden en hebben hierdoor een groot aandeel in de omzet van hier gevestigde ondernemingen. Omdat de Knaek studentenapp (bijna) volledig gerund wordt door studenten, hebben wij een uitstekende band met de doelgroep. We berekenen geen commerciële prijzen, maar vragen ondernemers wel om betrokkenheid. In een soort coöperatieve sfeer werken grote en kleine bedrijven samen om voor studenten een sterk aanbod neer te zetten.

Totaal bereik: 1.595.000

Totaal bereik Knaek
Knaekapp

Studenten

Elk collegejaar ontvangen 350.000 studenten een code voor de Knaek-app. Daarnaast onvangen in Nederland alle 450.000 MBO-studenten de MBO Card.

CJP-pas en MBO Card

Young professionals

Met de CJP-pas krijgen jongvolwassen tot 30 jaar korting bij musea, theaters en festivals. Er zijn 85.000 cultuurliefhebbers met een CJP-pas.

Cultuurkaart

Scholieren

Alle 735.000 scholieren ontvangen jaarlijks de Cultuurkaart. Deze kaart geeft de houder recht op alle CJP-kortingen.

Dekking leeftijden

Grafiek leeftijdsverdeling Knaek

Voordelen

Knaek selecteert elk academiejaar de 23 beste studentenkortingen per stad. Wanneer uw bedrijf één van deze kortingen vertegenwoordigt, werkt u samen met 22 andere ondernemingen om studenten te bereiken. Alle partners van Knaek hebben het doel om zoveel mogelijk studenten korting te geven. Wij proberen een selectie te maken van bedrijven die elkaar niet beconcurreren.

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij honderden studentenkortingen getest. Er is geen anderen organisatie die u van beter advies kan voorzien, als het gaat om welke kortingen in de smaak vallen bij de doelgroep. Wanneer u besloten heeft welke actie u wilt voeren, nemen wij het ontwerp van uw advertentie, de productie en de promotie voor onze rekening.

Oplage studentensteden

Oplage

Knaek verspreidt gedurende het collegejaar 350.000 inlogcodes voor de Knaek-app onder studenten. Inlogcodes worden voornamelijk aangeboden via studenten- en studieverenigingen en verschillende clubs- en kringen. De oplage wordt per studentenstad aangepast op het aantal ingeschreven studenten.

Kosten

Het is niet duur om door Knaek gepromoot te worden. Dan kan al vanaf 390 euro per academiejaar. Het is echter niet vanzelfsprekend dat we een korting plaatsen. Knaek opereert vanuit de missie om studenten te voorzien van zinvolle kortingen. Dat betekent dat we geen kortingen plaasten die we niet aantrekkelijk vinden. Daarnaast komt het regelmatig voor dat er te veel bedrijven in de app willen. In dat geval selecteren we uitsluitend de beste 23 kortingen.